обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Професионална оптика за всички: бинокълът Levenhuk Monaco ED ще Ви впечатли по един нов начин!

25.02.2019

Levenhuk представя биноклите Levenhuk Monaco ED. В нашата мрежа от магазини и в онлайн магазина се предлагат нови продукти от тази серия от висок клас.

Серията Levenhuk Monaco ED е продължение на продуктовата линия Levenhuk Monaco. Levenhuk запази всички най-добри характеристики на биноклите в тази серия, подобри оптичната схема и създаде бинокли от висок клас. Ето ги основните отличителни характеристики от предишната серия:

Серията Levenhuk Monaco продължава да е оборудвана с призми на Амичи, водоустойчив херметичен корпус, пълнеж от азот, възможност за адаптиране към триножник, въртящи се чашки на окулярите и голямо разстояние от очите. Можете да използвате биноклите Levenhuk Monaco ED при всякакви метеорологични условия: те са устойчиви на дъжд, сняг, студ и резки промени в температурата. Биноклите Levenhuk Monaco ED са отличен избор за лов и риболов, наблюдения на животни и птици, изучаване на природни и градски пейзажи, къмпинг, както и за целите на сигурността.

Нови продукти:

Открийте още бинокли на Levenhuk в тази секция.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.