обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Работно време на магазина Изключителен дистрибутор на Meade! Ние работим с пълния си капацитет
независимо от COVID-19!

Списъкът на дилърите на Levenhuk в Европа расте

15.02.2019

Уважаеми посетители!

Имаме страхотни новини за всички в България! През този месец се присъединиха към нас трима нови търговски представители! Това означава, че пазаруването на отлично оптично оборудване Levenhuk е станало по-удобно за нашите клиенти! Гордеем се с разширяването на нашата мрежа от доверени партньори в Европа и по целия свят.

dice.bg, от Асеновград, започнаха да предлагат висококачествени принадлежности за смартфони и таблети през 2007 г. Днес те имат магазини в три града – София, Пловдив и Асеновград, както и онлайн магазин на dice.bg. Тяхната продуктова гама има над 30 000 артикула, включително аксесоари за iPhone, iPad, iPod и Mac.

strela.bg е онлайн търговец, основан през 2012 г., който е част от компанията Ethicon Ltd. Компанията предлага компютърно оборудване и аксесоари, домакински уреди и продукти за здраве и красота. Там също можете да намерите и стоки за деца. Те също така непрекъснато предоставят на клиентите обслужване с високо качество.

proton-bg.com имат физически магазин в Разград и онлайн магазин на proton-bg.com. Те предлагат широка гама от електронно и техническо оборудване и принадлежности за ремонтни дейности и за ежедневна употреба.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.