обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Предлагат се забележителни нови екшън камери Bresser

12.08.2099

Радваме се да Ви представим новите екшън камери Bresser. Предназначени специално за тези, които живеят активно, новите екшън камери Bresser комбинират най-новите технологии, компактна конструкция, лек непромокаем корпус и широк ъгъл на наблюдение. Бордовите автомобилни камери на Bresser са незаменими за записване на маршрути, инциденти и сблъсъци от ясна гледна точка. Те притежават също функцията за автоматично превключване от дневен към нощен режим и батерия 180 mAh за непрекъснати записи.

Всяка от екшън камерите на Bresser ще бъде от полза по време на пътувания с автомобил, туризъм или при екстремни спортове. С тези компактни устройства е истинско удоволствие да се правят снимки или видеозаписи. Качеството на HD изображението ще Ви впечатли! Има модели с ъгъл на наблюдение 140°, 170°, 360° и дори 720°! Освободете Вашата креативност! Някои модели позволяват споделяне на видеоматериали на живо директно в YouTube или във Facebook. Има и нова полезна принадлежност: светодиодно фенерче във непромокаем корпус за екшън камери на Bresser. То е необходимо по време на нощни снимки, гмуркане или лошо осветени помещения.

Изберете подходяща екшън камера Bresser в нашия онлайн магазин.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.