обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Нови и актуализирани специални оферти в онлайн магазина на Levenhuk

28.12.2018

Уважаеми посетители!

Щастливи сме да Ви представим новите специални оферти за Вас! Ще намерите всички наши специални оферти в този раздел.

Специална оферта за цветни микроскопи Levenhuk Rainbow 50L PLUS

Познавателна книга „Невидимият свят“ се предлага безплатно с всяка покупка на микроскопи от серията Levenhuk Rainbow 50L PLUS. Цветната образователна книга е чудесно допълнение към цветния микроскоп с отлична оптика. Начинаещият изследовател ще научи много интересни факти за микросвета и ще се наслади на илюстрациите.

Специална оферта за телескопи Levenhuk Skyline Travel и Meade

Купете някой от телескопите от серията Levenhuk Skyline Travel или избрани телескопи Meade и получете познавателната книга „Космос. Непразна празнота“ БЕЗПЛАТНО! Тази познавателна книга пасва идеално на тези страхотни телескопи и е полезна за начинаещите наблюдатели. Тя съдържа информация за планетите на Слънчевата система, небесните обекти, препоръки за наблюдение на космоса и т.н.

Специална оферта за бинокли Levenhuk Sherman PLUS&PRO

Чадърът Levenhuk Star Sky Z20 се предлага безплатно с покупката на всеки бинокъл от серията Levenhuk Sherman PLUS и Levenhuk Sherman PRO. Вземете перфектното дуо от надежден непромокаем бинокъл и чадър с принт на космическа тематика. Този чадър подобрява настроението Ви в облачни дни!

Специална оферта за телескопи Levenhuk SkyMatic

Бинокълът Levenhuk Atom 10x25 се предлага БЕЗПЛАТНО с всяка покупка на телескопи Levenhuk SkyMatic. Не пропускайте възможността да изпробвате компактен оптичен инструмент. Всеки любител на туризма, пътуванията или разходките ще се наслади на наблюденията с този бинокъл.

Специална оферта за бинокли и монокли Levenhuk Nelson

Незаменимата плаваща каишка за бинокли и фотоапарати Levenhuk FS10 се предлага БЕЗПЛАТНО с всяка покупка на монокъл или бинокъл от серията Levenhuk Nelson. Тази нова принадлежност предотвратява потъването на бинокъла, монокъла или фотоапарата, както и позволява да носите оптичния инструмент на рамото си.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.