обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Нови бинокли Levenhuk Vegas ED: оптика от висок клас за наблюдения при всякакви метеорологични условия

22.02.2019

Компанията Levenhuk пусна на пазара нова серия бинокли Levenhuk Vegas ED за взискателни потребители. Тази серия продължава серията Levenhuk Vegas с подобрена оптична конструкция.

Levenhuk Vegas ED включва бинокли с оптика със свръхниска дисперсия, която свежда до минимум оптичните и цветните аберации и дава възможност за наблюдение на отчетливо и детайлно изображение в цялото зрително поле. Оптиката не изкривява перспективата или контурите на обектите, поради което можете да използвате всеки бинокъл от тази серия за тренировки по стрелба или по време на лов. Окулярите с четири елемента с диаметър 23 mm са основната характеристика на оптическата конструкция.

Подобрена е оптичната схема, както и конструкцията на биноклите: новите модели се получават със стилни тъмнокафяви корпуси с декорация с цвят на мед. Стилната конструкция се допълва от красива кутия за подаръци.

Всички бинокли Levenhuk Vegas ED и техните предшественици се базират на компактни призми на Амичи и са оборудване с лещи с цялостно многослойно покритие. Напълнените с азот непромокаеми корпуси предпазват оптиката от тежки атмосферни условия, а удароустойчивата конструкция издържа на затрудненията при тежки условия на наблюдение. Всички модели от серията могат да се адаптират към триножник.

Серията включва три модела:

Намерете всички бинокли на Levenhuk тук.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.