обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Актуализиране на телескопите Levenhuk Skyline

12.12.2018

С удоволствие Ви представяме новите продукти за любителско астрономическо наблюдение – телескопи Levenhuk Skyline. Насладете се на наблюдение на Луната, звездите, планетите от Слънчевата система и други небесни обекти. Телескопите от тази серия се характеризират с лесен начин на използване. Всеки от телескопите се доставят с обширен набор от принадлежности, който Ви позволява да започнете наблюдението веднага.

Телескопите Levenhuk Skyline BASE са предназначени за начинаещи и любители астрономи. Те се доставят с лесна за използване азимутална монтировка. Дори неопитните наблюдатели няма да имат трудности при сглобяването и настройката на телескоп Levenhuk Skyline BASE с ръчно управление. Телескопите създават ясно и ярко изображение. Можете да използвате тези телескопи както за астрономически, така и за наземни наблюдения.

Серията Levenhuk Skyline PLUS продължава серията Skyline BASE. Начинаещите и опитните наблюдатели на Космоса ще се насладят на работата с тези телескопи. Те разполагат с eкваториална монтировка за следене на небесни обекти в звездното небе. Телескоп от тази серия ще бъде полезен за астрофотографията, ако разполагате със специална цифрова камера. Тази серия включва рефракторни и Нютонови рефлекторни телескопи, които са идеални за наблюдение на планетите от Слънчевата система, далечни мъглявини и галактики, както и Луната.

Открийте новите телескопи Levenhuk Skyline BASE и Skyline PLUS в онлайн магазина на Levenhuk.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.