обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Levenhuk приветства нови дистрибутори през този месец

10.12.2018

Уважаеми посетители!

С нетърпение споделяме с Вас тези страхотни новини! Този месец три нови дистрибутора се присъединиха към Levenhuk!

Proton-ms.com е онлайн магазин с огромен набор от продукти. Ще откриете компютърни части, аварийни захранвания за помпи на отоплителни водни инсталации, вградени и външни батерии и още много на proton-ms.com. Ще откриете също така и стоки за дома и офиса.

„Радимекс“ ЕООД е с център в Русе и има клонове из цялата страна. Те предлагат широк набор от инструменти, уреди за запояване, консумативи, както и измервателно, изчислително и комуникационно оборудване на уважавани производители. Техният онлайн магазин на radimexbg.com предлага също така електронни резервни части и консумативи за индустрията, озвучителни системи и цифрова електроника.

„Учмаг“ ООД е компания, създадена през 2000 г. във Варна. Посетете техния онлайн магазин на www.uchmag.com и открийте огромна селекция от образователни и учебни материали, училищно обзавеждане и спортна екипировка. Всички предлагани от нея образователни продукти отговарят на изискванията на българската образователна система и са безопасни за учениците.

Радваме се, че разширяваме нашата дистрибуторска мрежа по целия свят и предлагаме на нашите клиенти по-удобно пазаруване на отлични продукти от Levenhuk. Намерете дистрибутор близо до Вас в този раздел.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.