обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Количката Ви за пазаруване е празна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 BGN
Доживотна гаранция, вижте подробности »
Работно време на магазина

Изключителен дистрибутор на Meade!

Новите мощни зрителни тръби Levenhuk Blaze PRO са вече налични

30.11.2018

С удоволствие Ви представяме нова серия мощни зрителни тръби с голяма апертура Levenhuk Blaze PRO! Невероятните оптични инструменти за професионална употреба са вече налични в нашия онлайн магазин на Levenhuk.

Серията включва пет модела с ъглов окуляр за свръхудобно наблюдение в зоната на периферията. По-младите модели от сериите Levenhuk Blaze 50 PRO и Levenhuk Blaze 60 PRO са доста мощни зрителни тръби, докато по-старите модели Levenhuk Blaze 70 PRO, Levenhuk Blaze 80 PRO и Levenhuk Blaze 100 PRO се отличават с голяма апертура. Всички модели се характеризират с леща на обектива за увеличение, която предоставя плавна промяна на увеличението, свалящи се метални окуляри и малък настолен триножник. Любителите на пътешествията, естествениците, ловците и изследователите на света около нас ще обикнат тези зри телни тръби с отлична оптика, изработена от стъкло BK-7, и напълнен с азот корпус, който ще преодолее и резките температурни промени.

Ние Ви препоръчваме да монтирате зрителните тръби Levenhuk Blaze PRO на триножник, за да предотвратите треперене на изображението по време на наблюдение при високо увеличение.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.