обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Количката Ви за пазаруване е празна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 BGN
Доживотна гаранция, вижте подробности »
Работно време на магазина

Изключителен дистрибутор на Meade!

Нови невероятни продукти – зрителни тръби Levenhuk Blaze PLUS

30.11.2018

С удоволствие Ви представяме новите продукти – невероятните зрителни тръби Levenhuk Blaze PLUS! Независимо дали сте тръгнали на риболов, лов, наблюдение на птици или на градски пейзажи, обмислете да вземете една от отличните зрителни тръби Levenhuk Blaze PLUS със себе си.

Основната характеристика на тези зрителни тръби е лещата на обектива за увеличение, която позволява плавна промяна на увеличението в широк диапазон. Това е изключително удобно при наблюдение на обекти на отдалечено разстояние. Благодарение на голямата светлосъбирателна сила можете да извършвате наблюдения при слабо осветление: при разсъмване, в полумрак или в облачен ден. Зрителните тръби Levenhuk Blaze PLUS не се повлияват от лошите метеорологични условия благодарение на напълнения с азот корпус, който предотвратява замъгляване на лещите и гарантира чисти и ярки изображения. Комплектът включва малък настолен триножник.

Научете повече за новите продукти и изберете предпочитаната от Вас зрителна тръба Levenhuk Blaze PLUS тук!


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.