обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Количката Ви за пазаруване е празна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 BGN
Доживотна гаранция, вижте подробности »
Работно време на магазина

Изключителен дистрибутор на Meade!

Вече се предлагат нови комплекти подготвени проби Levenhuk LabZZ

25.02.2019

Радваме се да Ви представим нови комплекти подготвени проби Levenhuk LabZZ. Тази серия включва продукти за деца и юноши, включително ярки и надеждни оптични уреди и принадлежности.

Комплектът подготвени проби от живи същества и растения Levenhuk LabZZ CP24 включва 24 грижливо подготвени прозрачни образеца за наблюдение с предавана светлина. Големият комплект включва 6 проби , като всяка от тях включва 4 образеца. Той е подходящ за уроци по зоология, ентомология и ботаника.

Комплектът подготвени проби от живи същества Levenhuk LabZZ C12 включва 12 образеца. Те са подредени на групи от по 4 и са поставени върху 3 проби. Сред прозрачните образци има насекоми, водни бълхи и яйце от скарида. Комплектът подготвени проби от растения Levenhuk LabZZ P12 включва листо от фикус, фъстъчено стъбло, цветен прашец от лилия и други.

Вижте всичките комплекти подготвени проби в този раздел.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.