обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Вече се предлагат нови комплекти подготвени проби Levenhuk LabZZ

25.02.2019

Радваме се да Ви представим нови комплекти подготвени проби Levenhuk LabZZ. Тази серия включва продукти за деца и юноши, включително ярки и надеждни оптични уреди и принадлежности.

Комплектът подготвени проби от живи същества и растения Levenhuk LabZZ CP24 включва 24 грижливо подготвени прозрачни образеца за наблюдение с предавана светлина. Големият комплект включва 6 проби , като всяка от тях включва 4 образеца. Той е подходящ за уроци по зоология, ентомология и ботаника.

Комплектът подготвени проби от живи същества Levenhuk LabZZ C12 включва 12 образеца. Те са подредени на групи от по 4 и са поставени върху 3 проби. Сред прозрачните образци има насекоми, водни бълхи и яйце от скарида. Комплектът подготвени проби от растения Levenhuk LabZZ P12 включва листо от фикус, фъстъчено стъбло, цветен прашец от лилия и други.

Вижте всичките комплекти подготвени проби в този раздел.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.