обадете ни се на +359 888 00 66 37
или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Количката Ви за пазаруване е празна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 BGN
Ограничена гаранция, вижте подробности »
Изключителен дистрибутор на Meade!

Лабораторните микроскопи Levenhuk MED Ви отвеждат до ново ниво на професионалните наблюдения на микросвета!

07.11.2018

Levenhuk вече предлага нови лабораторни микроскопи. Сериите Levenhuk MED 900 и Levenhuk MED 1000 включват шест оптични микроскопа: бинокулярни, тринокулярни и цифрови модели. Фамилията Levenhuk MED е предназначена за професионални изследвания в областта на медицината и микробиологията. Тези микроскопи са много подходящи за използване в научни лаборатории, болници и диагностични центрове. Те са подходящи и за изследвания в колежи и университети.

Всички микроскопи Levenhuk MED осигуряват увеличения в диапазона от 40x до 1000x. Те имат револверна глава с четири обектива и въртяща се глава. Тези микроскопи използват долно светодиодно осветление с регулиране на яркостта, кондензер Abbe с ирисова диафрагма и коаксиален механизъм за грубо и фино фокусиране. Осветлението е с променливотоково захранване.

Levenhuk MED 900 и MED 1000 са с различни лещи на обектива и типове осветление. В моделите Levenhuk 900 се използва ахроматична оптика, а в Levenhuk MED 1000 се използва планарна оптика. Освен това микроскопите MED 1000 имат възможност за регулиране на осветлението на Köhler. Моделите от цифровата серия също са различни: В MED D900T се използва камера 10 Mpx, а в MED D1000T се използва камера 14 Mpx.

Всички нови артикули Levenhuk MED:

Сериите Levenhuk MED 900 и Levenhuk MED 1000 включват не само микроскопи, но също и допълнителни принадлежности: кондензери за тъмно поле, окуляри, лещи на обектива, устройства за плоска поляризация, устройство за стандартен контраст и цифрова камера с течнокристален дисплей.

Всички принадлежности за Levenhuk MED:

Използвайте принадлежности за разширяване на възможностите на микроскопа.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.