обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Количката Ви за пазаруване е празна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 BGN
Доживотна гаранция, вижте подробности »
Работно време на магазина

Изключителен дистрибутор на Meade!

Лабораторните микроскопи Levenhuk MED Ви отвеждат до ново ниво на професионалните наблюдения на микросвета!

07.11.2018

Levenhuk вече предлага нови лабораторни микроскопи. Сериите Levenhuk MED 900 и Levenhuk MED 1000 включват шест оптични микроскопа: бинокулярни, тринокулярни и цифрови модели. Фамилията Levenhuk MED е предназначена за професионални изследвания в областта на медицината и микробиологията. Тези микроскопи са много подходящи за използване в научни лаборатории, болници и диагностични центрове. Те са подходящи и за изследвания в колежи и университети.

Всички микроскопи Levenhuk MED осигуряват увеличения в диапазона от 40x до 1000x. Те имат револверна глава с четири обектива и въртяща се глава. Тези микроскопи използват долно светодиодно осветление с регулиране на яркостта, кондензер Abbe с ирисова диафрагма и коаксиален механизъм за грубо и фино фокусиране. Осветлението е с променливотоково захранване.

Levenhuk MED 900 и MED 1000 са с различни лещи на обектива и типове осветление. В моделите Levenhuk 900 се използва ахроматична оптика, а в Levenhuk MED 1000 се използва планарна оптика. Освен това микроскопите MED 1000 имат възможност за регулиране на осветлението на Köhler. Моделите от цифровата серия също са различни: В MED D900T се използва камера 10 Mpx, а в MED D1000T се използва камера 14 Mpx.

Всички нови артикули Levenhuk MED:

Сериите Levenhuk MED 900 и Levenhuk MED 1000 включват не само микроскопи, но също и допълнителни принадлежности: кондензери за тъмно поле, окуляри, лещи на обектива, устройства за плоска поляризация, устройство за стандартен контраст и цифрова камера с течнокристален дисплей.

Всички принадлежности за Levenhuk MED:

Използвайте принадлежности за разширяване на възможностите на микроскопа.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.