обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Списъкът на дилърите на Levenhuk в Европа расте

25.10.2018

Уважаеми посетители!

С удоволствие Ви информираме относно новите ни партньори. Мрежата от дистрибутори на Levenhuk по света се разраства с бързи темпове. Приветстваме новите дистрибутори в България през този месец – Global Market и EzClick!

Global Market предоставя висококачествени машини, инструменти и консумативи за дома и градината. Този онлайн магазин има опит от повече от 10 години в продажбите на дребно. Посетете техния уебсайт globalmarket.bg и открийте широка гама от шлифовъчни, дървообработващи и пробивни машини, както и предпазни решетки, пистолети за пяна, различни пулверизатори и други.

EzClick е новосъздадена компания, основана през 2017 г. в София. В тяхната продуктова гама са включени повече от 6000 артикула. Те предлагат широк набор от електронни уреди, компютри, лаптопи, принтери, офис консумативи и други. Открийте продуктите им на ezclick.bg. Те вярват, че всичко, от което имате нужда, се намира на един клик разстояние.

Качествената оптика на Levenhuk вече е на разположение на техните уебсайтове. Марката Levenhuk полага всички усилия да направи пазаруването на качествени продукти Levenhuk по-удобно за своите клиенти. Нашата мрежа от дистрибутори нараства непрекъснато! Пълният списък на дистрибуторите на Levenhuk по света можете да откриете тук.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.