обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Количката Ви за пазаруване е празна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 BGN
Доживотна гаранция, вижте подробности »
Работно време на магазина

Изключителен дистрибутор на Meade!

Лупи на Levenhuk: популярна серия и актуализиране с нови продукти!

29.11.2018

Запознайте се с новите лупи на Levenhuk! Компанията представя две нови серии и актуализира редица популярни серии. В нашия онлайн магазин вече се предлагат нови артикули!

Levenhuk Zeno Multi е нова серия от лупи с взаимозаменяеми лещи и светодиодни светлини. Гамата включва ръчни лупи, сгъваеми и настолни модели, както и лупа с държач „трета ръка“. Всяка от лупите дава възможност за избор на оптика за извършване на определена задача. Само сменете лещата и получете нов диаметър на работната повърхност!

Лупа Levenhuk Zeno Multi ML3Лупа Levenhuk Zeno Multi ML5Бяла лупа Levenhuk Zeno Multi ML15

Levenhuk Zeno Vizor HR са лупи за глава с подлежащи на комбиниране лупи и светодиодни светлини, които работят с акумулаторна батерия. Всеки от моделите позволява комбиниране на няколко лещи с различно увеличение и значително увеличава мощността на оптиката. Светодиодното осветление се захранва от акумулаторната батерия, която може да се зарежда от компютър или променливотоков адаптер с включен USB кабел. Областите на приложение на тези лупи са: професионална работа с микроелектроника и малки уреди, история на изкуството и изработване на модели. Някои модели в тази серия са оборудвани с леща 1x, която превръща тези лупи в предпазни очила.

Лупа за глава с акумулатор Levenhuk Zeno Vizor HR2Лупа за глава с акумулатор Levenhuk Zeno Vizor HR4Лупа за глава с акумулатор Levenhuk Zeno Vizor HR6

Предлагат се нови продукти от сериите Levenhuk Zeno Vizor G и Levenhuk Zeno Vizor H. Тези серии включват популярни лупи за глава и увеличителни очила за професионална работа и хоби. Предлагат се четири нови продукта:

Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G5Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G6Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G7Лупа за глава Levenhuk Zeno Vizor H7

Намерете всички лупи Levenhuk тук.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.