обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Представяме нов продукт – цифровия микроскоп Levenhuk DTX TV LCD

30.09.2018

Щастливи сме да Ви информираме за прекрасен нов микроскоп от Levenhuk! Цифровият микроскоп Levenhuk DTX TV LCD има всичко за удобна и ефективна работа: разполага с увеличение 100x – 200x, вградена цифрова камера 3 mpx и цветен течнокристален дисплей. Висококачественият оптичен инструмент ще е перфектен за тези, които се интересуват от изследване на микросвета и обектите около нас.

Цифровият микроскоп Levenhuk DTX TV LCD разполага и с дистанционно управление за удобно записване на снимки и видеоклипове – няма да промените случайно настройките на микроскопа, като докоснете оптичния инструмент. Лесно ще измерите размерите на образеца – на предметната маса има измервателни скали. Микроскопът разполага с горно светодиодно осветление с регулируема яркост. Наслаждавайте се на работата с този съвременен индустриален микроскоп! Намерете богат избор от цифрови микроскопи в нашия онлайн магазин!


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.