обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Количката Ви за пазаруване е празна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 BGN
Доживотна гаранция, вижте подробности »
Работно време на магазина

Изключителен дистрибутор на Meade!

Представяме новите телескопи Levenhuk Skyline Travel Sun

04.10.2018

Радваме се да представим новите продукти от Levenhuk – серията телескопи Skyline Travel Sun. Рефракторните телескопи с леки тръби са чудесни за наблюдения в провинцията, при пътуване и пешеходен поход. Основните характеристики на тези телескопи са компактните размери, малкото тегло и разширения комплект (включително соларен филтър и раница от марката). Серията оптични инструменти Skyline Travel Sun би била отличен подарък за любознателни деца или за въвеждане на възрастни в астрономическите наблюдения.

Levenhuk Skyline Travel Sun 50 е лек рефракторен телескоп с 50 mm апертура и оптика с покритие. Телескопът е подходящ за наблюдение на планетите от Слънчевата система, на Луната и на Слънцето (само със специален филтър). Можете дори да вземете този лек и компактен модел в парка в слънчев ден. Този телескоп се монтира лесно, не изисква настройка и можете да започнете наблюдението веднага след покупката благодарение на разширения комплект от необходими принадлежности.

Levenhuk Skyline Travel Sun 70 е модел с голяма апертура с диаметър 70 mm. Това е достатъчно, за да се наблюдават детайлите на повърхността на Луната, планетите от Слънчевата система и слънчевите петна. Вие ще можете също така да наблюдавате обектите на Месие и двойни звезди (например Мизар и Албирео, въпреки че детайлите няма да се виждат). Телескопът ще бъде идеален за наземни наблюдения – ще се превърне в добра алтернатива на мощна зрителна тръба. Оптичният инструмент се доставя с лека азимутална монтировка и с него се работи много лесно. Оптичната тръба е с дължина само 40 cm, така че телескопът може да влезе лесно в багажника на кола или да се транспортира в багажното отделение на самолет.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.