обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Количката Ви за пазаруване е празна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 BGN
Доживотна гаранция, вижте подробности »
Работно време на магазина

Изключителен дистрибутор на Meade!

Представяне на нови продукти: шест нови театрални бинокъла Levenhuk Broadway

04.10.2018

Щастливи сме да Ви представим нови продукти от Levenhuk – шест нови популярни театрални бинокъла Levenhuk Broadway. Всички бинокли са с висококачествена оптика, издръжливи леки метални корпуси и елегантен дизайн. Моделите Levenhuk Broadway се доставят в красива бяла кутия за подаръци с венецианска маска върху нея. Тези оптични инструменти ще се превърнат в страхотни подаръци и ще донесат ярки впечатления на техните собственици.

Театралните бинокли Levenhuk Broadway 325C Amethyst/Аметист, Blue Wave/Синя вълна и Lime/Лайм с верижка са елегантни оптични инструменти с висококачествена оптика. Необичайният цвят на корпуса ще пасне на Вашата индивидуалност, а оптичните възможности на бинокъла позволяват удобно наблюдение дори на много дълго представление.

Театралните бинокли-лорнети Levenhuk Broadway 325L Lime/Лайм, Amethyst/Аметист и Blue Wave/Синя вълна ще станат Ваши неизменни спътници в театъра, картинната галерия или на концерт. Тези бинокли с увеличение 3х и широко зрително поле са практични за наблюдение на архитектурни детайли или изгледи на паркинги.

Бинокълът-лорнет има сгъваема телескопична дръжка. Издръжливата дръжка може да се разгъва и фиксира бързо в удобно положение. Бинокълът има широко зрително поле и увеличение 3х.

Открийте всички модели Levenhuk Broadway на тази страница.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.