обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Количката Ви за пазаруване е празна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 BGN
Доживотна гаранция, вижте подробности »
Работно време на магазина

Изключителен дистрибутор на Meade!

Представяне на нов продукт – монокъл Levenhuk Wise 8-24x50 с голяма апертура

04.10.2018

Уважаеми посетители!

С удоволствие Ви представяме нов продукт – Монокъл Levenhuk Wise 8-24x50. Този модел се характеризира с променливо увеличение и леща на обектива с голяма апертура и диаметър от 50 mm. Този оптичен инструмент е много полезен за пътуващи, туристи и любители на наблюденията на дивата природата.

Можете лесно да промените увеличението на монокъла в диапазона от 8x до 24x. Универсалният оптичен инструмент е полезен при наблюдение на линията на хоризонта и откриването на самостоятелни обекти при слабо увеличение, както и за тяхното изучаване при силно увеличение в детайли.

Оптичните елементи, изработени от стъкло BaK-4 с цялостно многослойно антирефлексно покритие, свеждат до минимум цветните аберации и загубата на светлина. Този монокъл предава ярки, ясни и детайлни изображения с правилна цветова гама при всякакво увеличение. Гумираният корпус, изработен от здрава пластмаса, предоставя удобен захват. Оптичният инструмент се фокусира посредством голямо колело с релефна повърхност. Можете да монтирате монокъла на триножник – налично е гнездо за триножник с резба 1/4". Този комплект включва защитни капачки за окуляра и лещата на обектива, торбичка, ремък и кърпичка за почистване.

Открийте и закупете монокли Levenhuk Wise оттук.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.