обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Списъкът на дилърите на Levenhuk в Европа расте

30.09.2018

Радваме се да Ви информираме, че този месец приветстваме девет нови търговски представители на Levenhuk в България! Нека да Ви ги представим.

Нашият нов търговски представител в България ИНФОБОКС – АЛЕКСИЕВ И СИЕ предлага повече от 22 000 продукта в областта на информационните технологии, като лаптопи, компютри, таблети, смартфони, телевизори, електронни устройства и резервни части за компютри. Ще намерите продукти от много популярни марки като Acer, ASUS, HP, Lenovo, Toshiba, SONY и много други в ecenter.bg.

„Глобал“ ООД, още един от новите търговски представители на Levenhuk, предлага разнообразие от класически и иновативни образователни материали, игри и играчки за деца. Всички, които работят в училищата, детските градини, образователните центрове за деца, както и родителите, ще намерят нещо полезно на техния уебсайт в uchitel.bg.

КОНТРАСТ 94 ЕООД е създадена през 1995 г. и е един от водещите компании в продажбата на бяла и черна техника в България. Компанията предлага вградени уреди, климатици, уреди за здраве и красота и други неща в техния онлайн магазин в technika.bg. Този магазин предлага и гарантирано гаранционно обслужване в оторизирани сервизни центрове в цялата страна.

Още един търговски представител на Levenhuk, hobbyrc-bg.com, е онлайн търговец на дребно, който предлага богата гама от полезни уреди, включително рефрактометри, квадрокоптери, лодки, електрически инструменти, регулатори на скоростта, резервни части и др. Можете да намерите продукти за работата или за дома на hobbyrc-bg.com.

„Топ Маркет“ е онлайн магазин, който предлага домакински уреди, електроника и мебели. На topmarket.bg ще намерите разнообразие от малки уреди, телевизори и аудиоустройства, компютри и периферни устройства, както и мебели, текстил, градински мебели и още много артикули от различни марки. Те предлагат вежливо обслужване на клиентите и отлични цени.

Онлайн магазинът Mallbg.com предлага богат избор от най-актуалните компютри, домакински уреди, консумативи и много други. На Mallbg.com можете да намерите голям избор от устройства в широк ценови диапазон.

„АРДЕС Информационни технологии“ ЕООД стартира своя интернет магазин ardes.bg през 1999 г. Компанията продава лаптопи – нови и втора употреба, геймърски компютри, бизнес компютри и хардуер, и предлага свързани с тях услуги, като инсталиране на лицензиран софтуер, прехвърляне на запаметени в стария компютър данни на нов компютър и още много на Ardes.bg.

Emag.bg е голям онлайн търговец на дребно, който предлага разнообразни типове продукти, включително електронни уреди, компютри, продукти за спорт, продукти за поддържане на здравето и др. На техния уебсайт emag.bg можете на практика да намерите всичко, от което се интересувате.

Laptop.bg е онлайн магазин с богат избор на лаптопи от различни известни марки в широк ценови диапазон. Ако търсите нов лаптоп за работа или хоби, помислете дали да не разгледате гамата техни продукти на laptop.bg.

Чудесната оптика на Levenhuk вече се предлага на посочените по-горе уебсайтове на нашите нови търговски представители. Щастливи сме да направим закупуването качествени продукти Levenhuk по-достъпно! Намерете търговски представител близо до Вас на тази страница.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.