обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Количката Ви за пазаруване е празна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 BGN
Доживотна гаранция, вижте подробности »
Работно време на магазина

Изключителен дистрибутор на Meade!

Нови забележителни оптически уреди Nelson от Levenhuk!

18.09.2018

Уважаеми посетители!

Радваме се да Ви информираме за нови продукти в онлайн магазина на Levenhuk – отлични монокли и бинокли Levenhuk Nelson!

Хората, които често извършват наблюдения близо до водата, ще харесат водоустойчивите морски монокли на Levenhuk Nelson. Тяхната лека и компактна конструкция гарантира, че ще се поместят в ръчна чанта и дори в джоб. Лещите са с цялостно многослойно покритие, така че предаваното изображение ще бъде наситено и чисто дори в условията на слаба осветеност. Има регулиране на диоптъра.

Любителите на риболова, както и феновете на морските пътувания и водните спортове ще оценят морския бинокъл на Levenhuk Nelson. Тези бинокли са със здрави корпуси и са напълнени с азот, който предотвратява запотяването на лещите. Оптичните елементи са изработени от качествено стъкло BaK-4. Релефните корпуси предпазват оптиката от удари. Тези чудесни бинокли с призма на Поро са издръжливи и надеждни.

Далекогледите и биноклите Levenhuk Nelson имат вградени компас и далекомер. Далекомерът служи за изчисляване на разстоянието до наблюдавания обект или неговия размер по специална формула. Намерете идеалния за Вас оптически инструмент в онлайн магазина на Levenhuk!


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.