обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Представяме нови продукти: Зрителните тръби Levenhuk Blaze BASE

15.09.2018

Уважаеми посетители!

Новата серия зрителни тръби Levenhuk Blaze BASE е вече налична. Всички модели притежават оптика с покритие и проста, надеждна конструкция. Тази серия включва зрителни тръби с различни апертури, увеличение и фиксирано увеличение.

Зрителните тръби Levenhuk Blaze BASE 50F и Levenhuk Blaze BASE 60F са „по-младите“ модели в тази серия с фиксирано увеличение. Благодарение на широкото зрително поле можете да наблюдавате голямо разстояние наведнъж или да следвате удобно подвижна цел. Тези оптични инструменти са перфектни за любителите на туризма, лова и спорта. Оптиката е изработена от стъкло BK-7. Лещите са с цялостно многослойно антирефлексно покритие. Здравият пластмасов корпус предпазва оптичните елементи от вибрации и инцидентни удари. Тези оптични инструменти се предлагат с настолни метални триножници.

Зрителните тръби Levenhuk Blaze BASE 50, Levenhuk Blaze BASE 60 и Levenhuk Blaze 70 BASE се предлагат с леща на обектива с увеличение – можете плавно да променяте увеличението в широк диапазон. Например Levenhuk Blaze BASE 70 с най-голямата апертура от серията има диапазон на увеличение от 25x до 75x. Оптиката с цялостно покритие позволява извършването на наблюдения дори при условия на слабо осветление. Оптиката е изработена от качествено стъкло BK-7. Корпусът е изработен от лека и здрава пластмаса. Комплектът включва торбичка, кърпичка за почистване на оптиката и настолен метален триножник.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.