обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Списъкът на дилърите на Levenhuk в Европа расте

10.08.2018

Уважаеми посетители!

Радваме се да Ви представим новите дистрибутори на Levenhuk в България! Кабит ООД и АУТДООР АКТИВ БГ ООД от България се присъединиха към нашия екип!

Новият ни дистрибутор Кабит ООД разполага с онлайн магазин на igra4kite.com, който предлага богато разнообразие от продукти за деца, включително различни играчки, музикални инструменти играчки, книги, детски колички, карнавални костюми, обзавеждане, проходилки и още много. Ще намерите всичко, което търсите, за младия изследовател. Оптика Levenhuk LabZZ за деца и образователни книги от Levenhuk Press вече са налични на техния уебсайт.

Другият ни нов дистрибутор в България АУТДООР АКТИВ БГ ООД е в сферата на продажбите на дребно на широка гама от продукти за лов, къмпинг, спелеология, стрелба с лък и още много. Ако се интересувате от някоя от гореизброените дейности на открито, посетете магазина и изберете оборудване за Вашия чудесен уикенд или ваканция. Открийте качествените оптични инструменти Levenhuk на outdooractivebg.com.

С удоволствие приветстваме нашите нови дистрибутори по света, които правят отличните оптични инструменти Levenhuk по-достъпни за нашите редовни и нови клиенти! Нашите оптични инструменти са с доживотна гаранция, което гарантира дългосрочна и сигурна употреба. Открийте пълен списък с доставчиците на Levenhuk на тази страница.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.