обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Levenhuk Heritage: нови полеви бинокли от Levenhuk, произведени в Русия!

07.08.2018

Levenhuk Heritage: нови полеви бинокли от Levenhuk, произведени в Русия! Вече се предлагат ограничени номерирани серии Levenhuk Heritage BASE и Levenhuk Heritage PLUS!

Уважаеми клиенти!

Ние представяме две нови серии от Levenhuk: Levenhuk BASE Heritage и Levenhuk Heritage PLUS. Тези ограничени номерирани серии включват само 4000 броя, 1000 от които са експортирани в европейски държави. Тези бинокли са конструирани по съвместен проект на компанията Levenhuk и известния руски Казански оптико-механичен завод. Всички бинокли са с оптика от руско стъкло, произведено по най-високите стандарти за качество: Казанският оптико-механичен завод работи повече от 70 години за оръжейната промишленост. Този завод доставя оптични прибори за наблюдение за бронираните бойни машини и за бойната униформа „Ратник“ която е наричана също „бойно снаряжение на войника на бъдещето“.

Серията Levenhuk Heritage BASE включва класически полеви бинокли с метални корпуси. Оптиката е с покритие, а комплектът включва защитна торбичка, произведена от изкуствена кожа, и ремък за врата. Биноклите от тази серия са отлични за продължителни полеви наблюдения.

Всички бинокли Levenhuk Heritage BASE:
Бинокъл Levenhuk Heritage BASE 8x30
Бинокъл Levenhuk Heritage BASE 10x40
Бинокъл Levenhuk Heritage BASE 12x45
Бинокъл Levenhuk Heritage BASE 15x50

Серията Levenhuk Heritage PLUS включва полеви бинокли с оптика с рубинено покритие, гумено покритие и окулярна решетка. Подходящи за решаване на тактически задачи и задачи по наблюдение в открити местности, незаменими за лов или военни учения. В комплекта са включени защитна торбичка, произведена от изкуствена кожа, и ремък за врата.

Всички бинокли Levenhuk Heritage PLUS:
Бинокъл Levenhuk Heritage PLUS 8x30
Бинокъл Levenhuk Heritage PLUS 12x45

Открийте още бинокли на Levenhuk този раздел.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.