обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Количката Ви за пазаруване е празна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 BGN
Доживотна гаранция, вижте подробности »
Работно време на магазина

Изключителен дистрибутор на Meade!

Levenhuk ще участва на изложението Photokina 2018

31.07.2018

Щастливи сме да Ви информираме, че Levenhuk участва в изложението Photokina 2018, което ще се проведе в Кьолн, Германия, на 26-29 септември 2018 г.

Нашата компания ще представи най-продаваното оптично оборудване на световно известни марки като Levenhuk и Meade. Екипът на Levenhuk непрекъснато работи усилено за създаване на нови бизнес връзки по целия свят. През декември 2017 г. ние стартирахме официално сътрудничеството си с Meade като техен ексклузивен търговски партньор за Източна Европа. Заедно с най-продаваните продукти ще можете да видите и няколко напълно нови продукти, които ще бъдат представени на нашия щанд на Photokina 2018.

Ние предлагаме оптично оборудване за професионалисти и любители: микроскопи, телескопи, бинокли, зрителни тръби, лупи и принадлежности.

Levenhuk произвежда висококачествена оптика, която включва надеждни инструменти, отговарящи на изискванията на професионалистите и опитните любители. Нашата широка гама телескопи включва ахроматични рефракторни телескопи, рефлекторни телескопи и телескопи Максутов-Касегрен. Нашата продуктова гама включва също биологични и цифрови микроскопи, разработени специално за медицински, общи клинични и лабораторни изследвания.

Друга специална област на нашия бизнес е оптиката за деца, която е представена от нашите серии микроскопи, телескопи и бинокли Levenhuk LabZZ и Levenhuk Rainbow. Това са цветни и лесни за употреба продукти, които са специално предназначени за образователни оптични комплекти и различни инструменти за изследвания за деца.

Продуктите Levenhuk са изключително надеждни и притежават доживотна гаранция!

Представителите и главният изпълнителен директор на Levenhuk Inc. ще се радват да Ви посрещнат на Photokina 2018 на щанда на Levenhuk, за да обсъдите възможностите за ново партньорство.

Дата: 26-29 септември 2018 г.

Място: Koelnmesse, Messepl. 1, 50679 Кьолн, Германия

Щанд на Levenhuk: Зала 2.1, щанд D-037.

Photokina е световноизвестно международно изложение, което представя последните постижения в областта на фотографията, видеото и обработката на изображения. Това е единственото ежегодно търговско изложение, на което производителите, продавачите и потребителите могат да се срещнат, за да купят или продадат най-иновативното оптично оборудване на пазара.

Levenhuk will take part in the Photokina 2018 Exhibition


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.