обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Количката Ви за пазаруване е празна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 BGN
Доживотна гаранция, вижте подробности »
Работно време на магазина

Изключителен дистрибутор на Meade!

Списъкът на дилърите на Levenhuk в Европа расте

20.07.2018

Уважаеми посетители!

Радваме се да обявим, че списъкът на дистрибуторите на Levenhuk се разшири! Представяме нови дистрибутори в България този месец.

Нашият нов дистрибутор, mousetoys.eu, е онлайн магазин за играчки, който предлага образователни игри, логически игри, движещи се играчки, пъзели, подаръци и играчки за колекциониране за деца от всички възрасти. Интересен факт: тези играчки са изработени основно от дърво.

Друг нов дистрибутор в България е igrachka.com. В този онлайн магазин ще намерите богат избор от практични стоки за деца: грижи за бебето, прибори, дрехи, колички, велосипеди, книги, игри, играчки и още много.

Нашият нов дистрибутор от Варна, etop.bg, е на пазара от 2011 г. Той предлага електронни устройства за дома, автомобили, модели с дистанционно управление и др. на достъпни цени. В etop.bg можете да намерите нивелири, везни, метеорологични станции, пречистватели на въздуха, рефрактометри, тахометри и др.

Нашият нов дистрибутор на Levenhuk от София, Магазин за деца Jerrykids, е открит през 2013 г. В него се предлага всичко необходимо за родители и деца, включително играчки, игри, мебели, бебешки бънджита, седалки за автомобили и още на jerrykids.com.

Нов дистрибутор на Levenhuk, големият онлайн магазин get.bg, продава на дребно всичко за дома и градината, аксесоари за автомобили, аудио оборудване, домакински уреди, дрехи, парфюми, спортни стоки, часовници, игри и др. в get.bg.

Нашият нов български дистрибутор Speed Computers (Спийд компютри) предлага голямо разнообразие гейминг компютри на speedcomputers.biz и извършва сервиз на компютърни системи, лаптопи, таблети и компютърни части. Те също така имат собствена серия от мощни гейминг компютри SPEED GAME и предлагат гаранция и следгаранционен, точен и бърз сервиз.

Новият дистрибутор на Levenhuk – jarcomputers.com – се занимава с компютри, таблети, принтери и различни електронни устройства за офиса и за домашна употреба.

Още един нов дистрибутор, онлайн магазинът allforyou.bg, предлага оптични инструменти, пъзели и гривни. На allforyou.bg можете да закупите широка гама продукти на Levenhuk.

Нов дистрибутор на Levenhuk в България, beborani.bg, е онлайн магазин, който продава широк набор от играчки и продукти за деца, като кукли, автомобили, игри, меки играчки, пластмасови фигурки, спортно оборудване, одеяла, костюми и др.

В тези онлайн магазини вече се предлагат чудесни оптически инструменти на Levenhuk. Марката Levenhuk се радва да приветства нови дистрибутори в различни страни! Това означава, че нашите качествени продукти стават все по-достъпни за клиентите!


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.