обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Количката Ви за пазаруване е празна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 BGN
Доживотна гаранция, вижте подробности »
Работно време на магазина

Изключителен дистрибутор на Meade!

Списъкът на дилърите на Levenhuk в Европа расте

04.07.2018

Уважаеми посетители!

Радваме се да Ви представим нов дистрибутор на Levenhuk в България! Онлайн магазинът УМНО ДЕТЕ се присъедини към нас този месец! Този онлайн магазин предлага богат избор от качествени образователни игри, учебни средства, спортни продукти и мебели за детски градини, училища, културни и спортни клубове. Ще намерите различни продукти за забавление и обучение за интересни уроци. Отлични оптични инструменти Levenhuk за млади изследователи вече се предлагат на umnodete.com. Насладете се на изследването на света около Вас с качествени и цветни микроскопи, лупи и други полезни оптични инструменти на Levenhuk.

Контакти:

Основната цел на Levenhuk е да произвежда висококачествено оптично оборудване и да направи продуктите си достъпни за хората, независимо къде живеят – нашата широка международна дистрибуторска мрежа позволява на нашите клиенти да получат нашите продукти лесно и при максимален комфорт! Дистрибуторската мрежа с бързи темпове във времето и този месец не е изключение.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.