обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Интересно ново ревю за стереоскопичните микроскопите

17.05.2018

Уважаеми посетители!

Изборът на микроскоп не е лесна задача. Има огромно разнообразие от модерни микроскопи: биологични, оптични, стереоскопични, ръчни и цифрови модели. Кой ще бъде идеален за Вас? Даваме най-доброто от себе си, за да помогнем на клиентите ни да научат повече за нашите продукти. Радваме се да Ви информираме за много интересно и съдържателно ревю „Струва ли си да закупите стереомикроскоп?“, което ще Ви помогне да научите повече за стереомикроскопите, техния принцип на действие, оптичната им схема, основните им характеристики и области на приложение. Ще научите също така как се формира 3D изображението.

Това ревю ще бъде много интересно за тези, които проявяват интерес към изследването на микросвета в своята професионална сфера, както и за потребители любители. В нашия онлайн магазин има богат избор от чудесни стереомикроскопи.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.