обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Работно време на магазина

Изключителен дистрибутор на Meade!

Представяме Ви биноклите Levenhuk за туризъм, лов, риболов и пешеходни походи

26.05.2018

Уважаеми посетители!

Можете лесно да намерите всеки бинокъл в нашия широк асортимент. Levenhuk произвежда оптични устройства за начинаещи и за взискателните потребители, както и за тези, които използват оборудването в професионалната си област. Сред универсалните бинокли могат да се разграничат две основни категории: такива с призми на Амичи (Karma, Karma PLUS и Karma PRO) и такива с призми на Поро (Sherman BASE, Sherman PLUS и Sherman PRO).

Всички бинокли Karma са проектирани със съвременни призми на Амичи с оптични елементи с покритие, изработени от стъкло BaK-4. Моделите Karma PLUS и Karma PRO са устойчиви на проникване на вода и замъгляване. Всяка серия включва голям брой модели с различно увеличение и диаметър на обективите. Лесно ще намерите подходящ бинокъл за справяне с всяка задача.

Серията Sherman включва надеждни универсални бинокли за тези, които не са съгласни да правят компромиси. Тези бинокли имат непромокаема, напълнена с азот, мощна конструкция с висока апертура. Оптиката е изработена от стъкло BaK-4 с многослойно покритие и осигуряващо широко зрително поле.

Биноклите Levenhuk Atom заслужават специално внимание. Ако търсите надеждно и функционално оптично устройство на достъпна цена, изберете тази серия. Оптиката на бинокъла е изработена от стъкло BK-7 с покритие, а корпусът е гумиран. Серията включва класически туристически модели, както и модели с широко поле за ловци и мощни бинокли за любителите на пешеходния туризъм.

Levenhuk Nelson е серия морски бинокли с призми на Поро. Тези непромокаеми модели с широко поле са идеалният избор за любителите на риболова, морските пътувания и водните спортове. Оптиката с цялостно покритие, изработена от стъкло BaK-4, създава остри и ярки изображения.

Открийте всички бинокли Levenhuk в тази секция.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.