обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Цветните бинокли и театрални бинокли Levenhuk вече са налични!

24.05.2018

Уважаеми посетители!

Нямаме търпение да Ви представим атрактивните бинокли Levenhuk – театралните бинокли Levenhuk Broadway и туристическия бинокъл Levenhuk Rainbow. Те притежават прекрасни оптични характеристики и забележителен дизайн. Биноклите от тази серия няма да Ви оставят безразлични.

Биноклите Levenhuk Rainbow са цветни и необикновени оптични устройства, които ще направят пътуването Ви незабравимо! Те са леки и стоят удобно в ръката. Те също така са устойчиви на дъжд, сняг и температурни промени. Стъклената оптика с покритие, изработена от стъкло BaK-4, показва отдалечени обекти в детайли. Въртящите се чашки на окулярите правят наблюденията изключително удобни за хората, които носят очила. Комплектът включва всички необходими принадлежности: ремък, калъф и кърпичкa за почистване. Биноклите Levenhuk Rainbow се предлагат в осем стилни цвята!

Театралните бинокли Levenhuk Broadway са съвременни оптични устройства с класически дизайн. Серията включва лорнети и традиционни бинокли на верига. Всички модели разполагат с вградено осветление. Те се предлагат в пет цвята: бяло, златно, сребристо, червено и черно.

Открийте други бинокли Levenhuk в тази секция.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.