обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Цифрови микроскопи Levenhuk – изследвайте микрокосмоса със съвременни технологии!

22.05.2018

Уважаеми посетители!

Почти всяка линия микроскопи Levenhuk включва цифрови модели – микроскопи, оборудвани с цифрови камери, които могат да прехвърлят изображения от обектива към екрана на компютъра. Представяме нови продукти, които са вече налични!

Серията Levenhuk Rainbow включва два цифрови микроскопа – Levenhuk Rainbow D2L 0,3M и Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M. И двата модела са идеални за научни експерименти у дома или в училище. „По-младият“ микроскоп дава увеличение до 400 пъти, а „по-старият“ микроскоп – до 1280 пъти. Цифровите окуляри Ви позволяват да прехвърляте изображенията към компютър, да записвате видео и да правите снимки за изследвания. Необходимият софтуер в вече включен в комплекта. Включени са също набори от подготвени проби за провеждане на експерименти.

Друг микроскоп за училищни изследвания, Levenhuk D70L, разпалва интересите, защото има цифров течнокристален екран вместо стандартен окуляр. Той се възползва напълно от цифровата технология, така че не е необходимо да се свързва с компютър. Изображението се показва директно на екрана и можете да управлявате микроскопа без допълнителния софтуер.

Професионалистите трябва да обърнат внимание на цифровите микроскопи Levenhuk D320L 3.1M, Levenhuk D740T 5.1M и Levenhuk D870T 8M. Подобрената оптика, механизмите за грубо и фино фокусиране, кондензерът Abbe с ирисова диафрагма и имерсионното масло са отличителните характеристики на всички тези модели. Освен това „старшият“ микроскоп има не само най-чувствителната камера, предаваща изображения с висока резолюция, но и позволява наблюдения по метода на тъмните полета.

Серията микроскопи Levenhuk DTX заслужава специално внимание. Тази линия включва удобни работни микроскопи с цифрови окуляри, които едновременно заменят лупа и микроскоп. Те са мобилни, надеждни и дават възможност за изучаване на големите обекти в света около нас. Микроскопите от тази серия са удобни както за хоби, така и за работа.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.