обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Количката Ви за пазаруване е празна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 BGN
Доживотна гаранция, вижте подробности »
Работно време на магазина

Изключителен дистрибутор на Meade!

Професионалните биологични микроскопи Levenhuk вече са налични

20.05.2018

Уважаеми посетители!

Препоръчваме Ви да отидете в секцията за микроскопи. Професионални биологични микроскопи, които са идеални за научни и медицински изследвания, са вече налични. Новите продукти са насочени към професионалните и взискателните потребители.

Серията микроскопи Levenhuk 320 ще се превърне в чудесен асистент в лабораторията. Увеличението до 1600 пъти ще позволи да се работите с бактерии и да изследвате кръвния състав в детайли. Микроскопите разполагат с халогенно осветление, винтове за грубо и фино регулиране и кондензери Abbe с ирисова диафрагма.

Серията Levenhuk 700 предлага висококачествена ахроматична оптика и функционалност, които позволяват работа при увеличение до 2000х. Микроскопите са чудесни за наблюдения, използвайки метода на светлото поле и с употребата на имерсионно масло. Линията включва монокулярни, бинокулярни и тринокулярни модели.

Микроскопите Levenhuk 800 ще представляват интерес за тези, които искат оптиката да се характеризира с висока точност и да предава максимално детайлен образ. Това са първокласни микроскопи с ахроматична оптика, които позволяват провеждането на целия спектър от наблюдения чрез методи със светли и тъмни полета. Основни характеристики: увеличение до 2000 пъти, фино и грубо регулиране на фокуса, халогенно осветление с регулиране на яркостта, имерсия. Линията включва бинокулярни и тринокулярни модели.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.