обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Количката Ви за пазаруване е празна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 BGN
Доживотна гаранция, вижте подробности »
Работно време на магазина

Изключителен дистрибутор на Meade!

Биологични микроскопи Levenhuk за хоби и изследвания!

18.05.2018

Уважаеми посетители!

Представяме Ви голямо обновление на гамата микроскопи Левенгук.

Най-важното нововъведение са микроскопите от серията Levenhuk Rainbow. Това са невероятни оптични устройства за хоби у дома и обучение. Отличителните характеристики на тази серия са ярките корпуси, големият набор от принадлежности, прекрасните оптични възможности. Серията включва четири вида микроскопи, които се различават в диапазона на увеличение. „По-младите“ модели осигуряват увеличение до 400x и 640x, а „по-старите“ – до 800x и 1280x.

На начинаещите изследователи на микрокосмоса може да се стори интересна серията Levenhuk S. Тя включва прости монокулярни микроскопи, които осигуряват малко увеличение от 200 пъти. Те са чудесни за навлизане в биологията. Благодарение на простото устройство и изключителната надеждност те могат да бъдат препоръчани като подарък за деца.

Стереоскопичните микроскопи Levenhuk ST са отличен избор за изследване на големи обекти. Те могат да се използват не само за хоби у дома, но и за работа. Те предават триизмерно изображение и са идеални за подробно изследване на бижута, минерали, насекоми и предмети на изкуството.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.