обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Представяме оптичните устройства Levenhuk LabZZ за деца

14.05.2018

Уважаеми посетители!

Щастливи сме да представим оптичните устройства за деца Levenhuk LabZZ. Те са разработени специално за младите изследователи на света около нас, малките астрономи и начинаещите микробиолози. Серията включва микроскопи, телескопи, бинокли, лупи и комплекти оптични устройства. Levenhuk LabZZ Ви дава уникална възможност да предприемете първите стъпки в науката!

Телескопите Levenhuk LabZZ са прости и надеждни рефракторни телескопи, които се предлагат с азимутална монтировка. Ще се насладите на наблюдения на Луната и големите планети от Слънчевата система. Ще изследвате звездното небе и ще наблюдавате обектите на повърхността. Всичко, което Ви е необходимо за наблюдението, е включено в комплекта.

Микроскопите Levenhuk LabZZ са перфектният избор за създаване на Ваша собствена лаборатория. Това не са просто микроскопи, а цели комплекти за любителски експерименти. Комплектът включва готови за използване образци и инструментите, от които се нуждаете, за да подготвите свои собствени проби.

Биноклите, моноклите и лупите Levenhuk LabZZ са чудесни за изследване на света около нас и игра на безстрашни изследователи. Комплектите оптични устройства Ви дават възможност да се докоснете до всички науки наведнъж. Всеки комплект включва няколко оптични устройства за млади изследователи.

Струва си да се отбележи, че серията Levenhuk LabZZ включва и широка гама други изследователски инструменти.


Абонамент за бюлетина


Абонирайте се безплатно!

Следете нашите новини и получавайте най-нова информация за нови продукти, отстъпки и предложения.

Абонирайте се безплатно!
Имейл адрес: 
 Съгласен съм със събирането и обработката на моите лични данни.
Личните данни, които ни изпратихте с този формуляр, ще се използват само за обработка на Вашата поръчка или заявка. Ние съхраняваме данните сигурно в съответствие със закона и Общия регламент за защита на данните 2016/679.