обадете ни се на +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Levenhuk.bg » За нас

За нас

Levenhuk е водещ американски производител на оптични устройства и инструменти, като микроскопи, телескопи, бинокли, монокли, зрителни тръби и принадлежности. Особено внимание се обръща на производството на оптика за деца с търговската марка Levenhuk LabZZ, включително атрактивни и лесни за използване телескопи, микроскопи, бинокли и научни комплекти. Ние произвеждаме оптични уреди, одобрени от канала Discovery – чудесни инструменти, предназначени за насърчаване на любопитството и удовлетворяване на жаждата на хората за знания за околния свят. Седалището на компанията е в Съединените щати (Тампа) с търговски и дистрибуторски филиали в Съединените щати, Канада, Европа и Азия и производствени предприятия в Китай.

Още от самото начало през 2002 г. Levenhuk насочи усилията си към пазари извън САЩ, които не са добре обслужвани, по-конкретно в Канада и Централна и Източна Европа, които предлагат по-големи възможности. Основната цел на Levenhuk беше да популяризира висококачествената оптика в тези региони поради недостатъчното предлагане и високата цена на повечето продукти, налични на пазара по това време. Levenhuk се възползва от възможността да навлезе в пазарната ниша с изцяло ново продуктово портфолио, като си постави за цел да направи оптиката достъпна за всеки клиент. Успехът, изграден върху тази стъпка, позволи на компанията да стане уважаван лидер на пазара на оптика с най-голям пазарен дял в Централна и Източна Европа.

В момента Levenhuk има пряко присъствие и широка дистрибуторска мрежа в САЩ, Канада, Индия, Узбекистан, Азербайджан, Югоизточна Азия и Европа (Грузия, Германия, Гърция, Дания, Исландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Нидерландия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Сърбия, Турция, Украйна, Унгария, Финландия, Франция, Хърватия, Чешката република, Швеция и Обединеното кралство). Бъдещите планове за растеж и разширяване на компанията включват откриване на регионални клонове и изграждане на дистрибуторска мрежа в Южна Америка и по-нататъшно развитие в Европа.

Съгласно закона за регистрация на продажбите продавачът е длъжен да издаде разписка на купувача. Продавачът също така е длъжен незабавно да направи онлайн регистрация на получените данъчни приходи, а при технически проблеми – в рамките на максимум 48 часа.

Продукти

От самото начало нашата компания се отнася към дизайна на продукти с усърдие и творчество. Ние проектираме и произвеждаме микроскопи, телескопи и бинокли, включително и висококачествена дизайнерска серия телескопи и микроскопи. Levenhuk също така предлага готови за употреба предметни стъкла за микроскоп, звездни карти, принадлежности за почистване на оптика и образователни материали за естествени науки.

Всички продукти на Levenhuk, с изключение на принадлежностите, имат доживотна гаранция.

Защо да купите продуктите на Levenhuk?

  • Ние предлагаме богат избор от висококачествени микроскопи, телескопи, бинокли и принадлежности.
  • Ние продаваме на цената на производителя. Като действителен производител, а не дистрибутор, ние поддържаме нашите цени на разумни нива без скрити комисионни. И въпреки това ние поддържаме високото качество на нашите продукти.
  • Предлагаме професионална помощ при избора на продукт, който да бъде идеален за Вашите нужди и бюджет.
  • Доставяме бързо. Няма да Ви се наложи да чакате дълго получаването на закупения(те) продукт(и).
  • Гарантираме за качеството на нашите продукти. Телескопите, микроскопите, биноклите, зрителните тръби, цифровите фотоапарати и лупите на Levenhuk са с доживотна гаранция, а принадлежностите са предмет на двугодишна гаранция.

Разработване на нови продукти и осигуряване на качеството

През 2010 – 2011 г. иновативната компания Levenhuk пусна на пазара серия от дизайнерски микроскопи и разработи уникална серия телескопи Levenhuk Strike.

През 2012 г. компанията стартира нова революционна серия оптично оборудване – Levenhuk Ra. Серията включва висококачествени инструменти, отговарящи на изискванията на професионалистите и опитните аматьори астрономи.

През 2013 г. компанията Levenhuk пусна нова линия от компактни и преносими цифрови микроскопи Levenhuk DTX USB.

През 2013 г. беше въведена и доживотна гаранция за продуктите на Levenhuk. Това показва високото качество и надеждност на оптичното оборудване на Levenhuk.

В началото на 2014 г. сериите телескопи Levenhuk Strike PLUS и Levenhuk Skyline бяха допълнени с изцяло нови модели. Есента на 2014 г. беше белязана от обявяването на шест изцяло нови бинокъла от серията Levenhuk Karma и Levenhuk Sherman, както и от нова серия базови бинокли, Levenhuk Atom, и биноклите Levenhuk Rainbow в ярки цветове.

2015 г. започна с пускането на нова серия монокли Levenhuk Wise PLUS и нова серия зрителни тръби Levenhuk Blaze PLUS.

През февруари 2016 г. популярните микроскопи Levenhuk Rainbow бяха обновени и модернизирани. Подобреното семейство микроскопи сега включва четири ярки серии: 2L, 2L PLUS, 50L, 50L PLUS.

През юни 2016 г. на пазара бяха пуснати първите продукти от серията LabZZ на Levenhuk, предназначени специално за деца. Levenhuk представи три модела от серията микроскопи Levenhuk LabZZ M101, както и комплект микроскопи и телескопи Levenhuk LabZZ MT2.

Серията оптика за деца и юноши Levenhuk LabZZ беше завършена през септември 2016 г. Микроскопите Levenhuk LabZZ M, телескопите Levenhuk LabZZ T, оптичният комплект LabZZ MTB3, както и допълнителните изследователски инструменти за деца – специална кутия за насекоми и компактни бинокли – бяха предложени на клиентите.

През октомври 2016 г. Levenhuk пуснаха новата серия микроскопи Levenhuk 700, състояща се от четири професионални лабораторни микроскопа. Серията Levenhuk Zeno Vizor, която включва осем различни типа лупи – увеличителни очила, лупи за глава и за врат – също беше представена през този месец.

През 2017 г. започна издаването на страхотни образователни книги от Levenhuk Press – интересни енциклопедии за Космоса и микросвета за деца над 6-годишна възраст.

Лятото на 2017 г. беше белязано от цялостното обновяване на асортимента от цифрови фотоапарати. Пуснахме новите серии за микрофотография M BASE и M PLUS, както и серията T PLUS за астрофотография.

Телескопите Levenhuk Skyline Travel бяха пуснати за продажба през есента на 2017 г. Това са леки и компактни инструменти, които се доставят с удобни раници, което ги прави идеални за къмпинг пътувания. Серията оптика за деца Levenhuk LabZZ също беше разширена с добавянето на настолния телескоп LabZZ D1, микроскопа LabZZ M4 и малки изследователски инструменти (лупи, прожектори, монокъл и компас).

През декември 2017 г. издържалото теста на времето семейство бинокли Levenhuk Sherman беше разширено с нова серия, наречена Sherman BASE – серията включва многофункционални бинокли с призми на Поро и водоустойчиви корпуси. Пуснахме и нова серия бинокли – Bruno PLUS. Това са водоустойчиви, мощни бинокли, предназначени за астрономически наблюдения.

В началото на 2018 г. два нови микроскопа от серията Levenhuk S NG бяха пуснати в продажба. Тези микроскопи са съвременни и надеждни инструменти, идеални за образователни институции и за домашна употреба.

Пускането на пазара на дълго чаканите бинокли Heritage BASE и PLUS на Levenhuk, създадени в сътрудничество с известния руски Казански оптико-механичен завод, стана събитието на лятото на 2018 г. Тези ограничени, номерирани серии включват само 4000 броя, 3000 от които са експортирани в Европа и САЩ.

Началото на есента донесе актуализацията на гамата основни зрителни тръби – пуснахме в производство компактната линия Levenhuk Blaze BASE. Освен това бяха пуснати в продажба модерните морски бинокли и монокли Levenhuk Nelson.

Краят на септември и началото на октомври беше много ползотворно време за компанията. Пуснахме на пазара компактните телескопи Levenhuk Skyline Travel Sun със слънчеви филтри и торби в комплекта, цветните монокли Levenhuk Rainbow и Levenhuk LabZZ Tellurion – великолепна визуална помощ за уроците по астрономия или по география на децата. Също така добавихме нови продукти към вече съществуващите серии продукти: бинокли Levenhuk Atom, театрални бинокли Levenhuk Broadway, монокли Levenhuk Wise и цифрови микроскопи серия DTX на Levenhuk.

Краят на 2018 г. бе белязан с пускането на оптичната серия Levenhuk 900/1000 – лабораторни микроскопи и принадлежности за микроскопи. Ние също така пуснахме на пазара нови продуктови линии: телескопи Levenhuk Skyline BASE, зрителни тръби Levenhuk Blaze PRO, лупи Levenhuk Zeno Multi, така също триножници и брандирани чадъри.

2019 г. започна с началото на продажбите на биноклите Levenhuk Vegas ED и Monaco ED, заедно с адаптер за триножник Levenhuk TA10 за бинокли. Представихме също няколко продукта за деца – aстропланетариум Levenhuk LabZZ SP10, уред за събиране на насекоми Levenhuk LabZZ BC10 и комплекти подготвени проби LabZZ.

Най-важното събитие през лятото на 2019 г.: стартът на продажбите на професионални медицински микроскопи Levenhuk MED. Серията включва класически модели, модели с „коригирана до безкрайност“ оптика и модели с цифрови камери, включително камери с екрани с течнокристален дисплей.

През август 2019 г. линията телескопи Blaze беше разширена с нови продукти: представихме два базови модела в серията Blaze BASE и един модел с цифрова камера – Blaze D200.

Есента започна с голяма актуализация: с разширението на линията телескопи Skyline BASE, пускането на нова базова серия бинокли Karma BASE; гамата лупи беше разширена с три нови линии – Zeno Lamp, Zeno Handy и Zeno Refit. Беше обновена също линията цифрови микроскопи DTX.

В края на 2019 г. пуснахме на пазара необичайните, компактни зрителни тръби Blaze Compact и Blaze Compact ED, така също представихме нови линии далекогледи: Wise PRO и Vegas ED.

През 2020 г. Левенхук пусна в продажба нови линии микроскопи за широк спектър микробиологични изследвания. Пуснахме на пазара нови серии биологични, цифрови, поляризационни микроскопи и такива с тъмно поле – Levenhuk 400, 500 и 900. Представихме също нова серия стереомикроскопи Levenhuk ZOOM с плавна промяна на увеличението. Сериите Levenhuk DL LCD и ST, както и сериите за деца Levenhuk Rainbow и LabZZ, бяха обновени с нови модели.

Нещо повече, гамата цифрови микроскопи беше разширена с нови микроскопи Levenhuk DTX RC.

През лятото на 2021 г. компанията представи серия оптични уреди за взискателни астрономи, наречена Levenhuk Ra. Серията включва Добсънови телескопи, дублетни апохроматични телескопи, рефлекторни тръби и голям брой уникални оптични принадлежности.

Представихме също и нова серия устройства за нощно виждане Levenhuk Halo, която включва цифрови бинокли и монокли.

През 2021 г. бяха актуализирани основните линии телескопи: на купувачите бяха представени две серии на азимутални и екваториални монтировки (Blitz BASE и Blitz PLUS), както и серия детски телескопи с калъфи (LabZZ TK).

Есента на 2021 г. беше белязана от много важно събитие: подписахме търговско лицензионно споразумение с канала Discovery и въведохме на пазара нова линия оборудване за наблюдение за хоби, образование и работа. Първи се появиха на пазара зрителните тръби Discovery Range и цифровите микроскопи Discovery Artisan.

От есента до края на 2021 г. бяха пуснати в продажба голям брой оптични уреди с марката Discovery: микроскопи от сериите Centi, Micro, Nano, Pico, Femto и Atto, бинокли и монокли от серията Gator, бинокли Field и Breeze, телескопи Sky и Sky Trip, устройства за нощно виждане Discovery Night, така също и най-различни комплекти подготвени проби за микроскопи. Също така представихме и чудесни комплекти от оптични уреди, наречени Discovery Scope, които включват няколко оптични продукта и много принадлежности в един комплект.

Оптичното оборудване Levenhuk беше попълнено с нови линии триножници и единични опори Level BASE и PLUS, а серията детски оптични уреди Levenhuk LabZZ – с нови модели астропланетариуми.

Декларация за интелектуална собственост

Всички материали, съдържащи се на този уебсайт (включително изображения, текстове и HTML код), са защитени от законите за авторското право и не могат да бъдат възпроизвеждани, публикувани повторно, разпространявани, предавани, показвани, излъчвани или използвани по какъвто и да било друг начин без изричното писмено разрешение на Levenhuk, Inc. Цитирането на който и да било материал е допустимо само по отношение на оригиналния материал. Интернет публикациите трябва да включват активна връзка.

Имената и логата Levenhuk, снимките, илюстрациите и всички илюстративни материали, включително всички свързани търговски наименования (включително, но не само, Levenhuk Army, Levenhuk Art, Levenhuk Astro, Levenhuk Atom, Levenhuk Bino, Levenhuk Bino PLUS, Levenhuk Bino Ultra, Levenhuk Blaze, Levenhuk Blaze BASE, Levenhuk Blaze Compact, Levenhuk Blaze PLUS, Levenhuk Blaze PRO, Levenhuk Blitz BASE, Levenhuk Blitz PLUS, Levenhuk Broadway, Levenhuk Bruno PLUS, Levenhuk DTX, Levenhuk DTX RC, Levenhuk Energy, Levenhuk Energy PLUS, Levenhuk Heritage BASE, Levenhuk Heritage PLUS, Levenhuk Karma, Levenhuk Karma BASE, Levenhuk Karma PLUS, Levenhuk Karma PRO, Levenhuk LabZZ, Levenhuk Level BASE, Levenhuk Level PLUS, Levenhuk M BASE, Levenhuk M PLUS, Levenhuk MED, Levenhuk Monaco, Levenhuk Monaco ED, Levenhuk Halo, Levenhuk Nelson, Levenhuk Ra, Levenhuk Rainbow, Levenhuk Rainbow PLUS, Levenhuk Rainbow PRO, Levenhuk Sherman, Levenhuk Sherman BASE, Levenhuk Sherman PLUS, Levenhuk Sherman PRO, Levenhuk S, Levenhuk Skyline, Levenhuk Skyline BASE, Levenhuk Skyline PLUS, Levenhuk Skyline PRO, Levenhuk Skyline Travel, Levenhuk Skyline Travel Sun, Levenhuk SkyMatic, Levenhuk SkyMatic PRO, Levenhuk Spyglass, Levenhuk Star Sky, Levenhuk ST, Levenhuk Strike NG, Levenhuk Strike PLUS, Levenhuk Strike PRO, Levenhuk T PLUS, Levenhuk TA, Levenhuk ТТ, Levenhuk TR, Levenhuk Vegas, Levenhuk Vegas ED, Levenhuk Wise, Levenhuk Wise PLUS, Levenhuk Wise PRO, Levenhuk Zeno, Levenhuk Zeno Cash, Levenhuk Zeno Desk, Levenhuk Zeno Gem, Levenhuk Zeno Handy, Levenhuk Zeno Lamp, Levenhuk Zeno Multi, Levenhuk Zeno Read, Levenhuk Zeno Refit, Levenhuk Zeno Vizor, Levenhuk Zeno Vizor HR, Levenhuk Zongo, Levenhuk ZOOM) и друга интелектуална собственост са собственост на Levenhuk и не могат да бъдат използвани без нейното изрично предварително писмено разрешение.

Останалите търговски марки и търговски наименования, споменати на този уебсайт, са притежание на съответните им собственици.

Въпроси? Свържете се с нас или се обадете +359 888 00 33 92


Разгледайте широката ни гама от оптични инструменти и принадлежности в нашия „офлайн“ магазин! Ние можем да Ви помогнем да изпробвате нашата оптика и да изберете идеалния продукт!

Levenhuk България

Адрес: ул. Акад. Стефан Младенов 46, София, 1700

Телефон: +359 888 00 33 92, +359 882 53 76 89