обадете ни се на +359 888 00 66 37, +359 888 00 33 92 или Щракнете тук , за да изпратите съобщение

Количката Ви за пазаруване е празна
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 BGN
Доживотна гаранция, вижте подробности »
Работно време на магазина

Изключителен дистрибутор на Meade!

Levenhuk.bg » Партньорство

Партньорство

Levenhuk е марка, която е спечелила доверието на своите клиенти по целия свят. Нашата компания произвежда висококачествени оптични инструменти като микроскопи, телескопи, бинокли и принадлежности за тях.

Levenhuk расте бързо и стабилно и Вие можете да станете част от този вълнуващ процес и да се възползвате от прекрасните условия, които предлагаме на всеки, който реши да се присъедини към нас.

Можете да изберете една от съществуващите партньорски програми:

  1. Станете търговски представител
    Ние непрекъснато разширяваме нашата търговска мрежа и Вашата компания може да стане част от този процес с Levenhuk. Ние предлагаме 45% отстъпка от препоръчителната цена на дребно, тестова доставка на най-популярните модели и най-добрите цени на нашите продукти.
  2. Станете партньор
    Ако имате уебсайт или сте уебадминистратор, можем да ви предложим партньорска програма с нашия онлайн магазин. Дори не се налага да правите нищо, всички технически и финансови въпроси ще бъдат обработвани от нашите офиси. Всичко, което остава да направите, е да получите 20% от всяка покупка, направена чрез референтен идентификационен номер (RefID).